Home > Werkoplossingen > Postadres

Informatie over Postadres

Heb je genoeg van al die zakelijke post die thuis op de deurmat valt, tussen de reclamefolders en de kranten? Stel je voor hoe professioneel het zou staan als je zakelijke correspondentie aankomt bij De Tinfabriek! Gebruik ons adres voor je inschrijving bij de Kamer van Koophandel, zodat jouw privéadres privé blijft. Niet alleen klinkt het geweldig, maar het houdt ook je zakelijke en persoonlijke leven mooi gescheiden.


En het wordt nog beter: alle post die voor jou binnenkomt, wordt door ons zorgvuldig ontvangen en bewaard. Wij geven je een seintje zodat je weet dat er iets op je wacht. Geen zorgen over belangrijke documenten die verloren gaan tussen de pizzamenu’s!


Voor de paperless persons onder ons bieden we ook een scan service aan. Wij scannen je post in en zenden het naar je door, zodat je het kunt lezen waar en wanneer je maar wilt. Of je nu één, twee of drie bedrijfsentiteiten hebt, bij De Tinfabriek is er altijd een professionele oplossing.

Postadres

Eigenschappen werkplek

1 tot 3 entiteiten
Zakelijke inschrijving
Officieel KVK adres
30% korting op vergaderruimtes
Hechte community
Optionele scan service

Vergelijk onze werkoplossingen

Postadres

Kenmerken

1 tot 3 entiteiten
€75,- per maand
Zakelijke inschrijving
Officieel KVK adres
Private Desk

Kenmerken

vanaf 1 private desk
€525,- per maand
Vaste en eigen werkplek
Inclusief vergaderruimtes
Flexwerkplek

Kenmerken

20 flexwerkplekken
€15,- per dag
Inclusief warme dranken
Sluit aan voor de lunch
Kantoren

Kenmerken

tot 10 werkplekken
Ingerichte werkplek
Afsluitbaar kantoor

ZOMER BBQ ACTIE

Verzamel je collega’s of relaties voor een smaakvolle avond vol barbecueplezier bij De Tinfabriek. Reserveer jouw plek voor een zomer vol smaak en gezelligheid.